Indien we bij jou langs komen, gelieve rekening te houden met de getroffen veiligheidsmaatregelen:
✓ draag een mondmasker ✓ respecteer de social distancing ✓ ontsmet de deurbel en deurklink voor en na bezoek
✓ zorg voor een plek om de handen te wassen

brandbeveiliging
OPDEDRYNCK BVBA.

Brandbeveiliging, brandpreventie en branddetectie.

Brandpreventie heeft te maken met goede en veilige organisatie van lokalen, werkplaatsen en gebouwen en met een op veiligheid gerichte attitude bij het management, de medewerkers en derden. Correct geformuleerde en goed aangegeven reglementen en voorschriften, regelmatige controles op alle (brandgevaarlijke) installaties, uitgetekende vluchtwegen, brandoefeningen en professionele detectieapparatuur kunnen het verschil maken. Uiteraard zijn in vele gevallen fysieke maatregelen als nooduitgangen, brandtrappen en afdoende noodverlichting, alsook een aantal brandvertragende ingrepen zoals het plaatsen van branddeuren bijvoorbeeld, verplicht of toch alleszins aanbevolen.

Branddetectie: we leveren en plaatsen zowel conventionele als geadresseerde brandmeldsystemen, brengen rookdetectoren, CO- of gasmelders aan, al dan niet aangesloten op een alarmsysteem en leveren blusapparaten, blusdekens, veiligheidstekens of pictogrammen. Alle voorzieningen dienen in voldoende aantal, op de meest strategische plaatsen, duidelijk zichtbaar, goed bereikbaar en in perfecte staat te worden aangebracht.

Industriële brandbeveiliging behelst zowel de preventie, detectie als bestrijding ervan en dient zich volledig af te stemmen op algemene regelgeving, voorschriften van de lokale brandweer en de specifieke uitbatingsvoorwaarden.

Laat uw brandbeveiliging installeren door een echte vakman.

Installateur brandalarmsystemen.

We richten ons voor brandalarmsystemen tot zowel de particuliere markt als industriële bedrijven, koel- en opslagplaatsen, kantooromgevingen, horeca, zorginstellingen, publieke ruimten en ondergrondse parkings van de kustregio (van Nieuwpoort tot Knokke), Brugge en omgeving en een gedeelte van het hinterland (Gistel, Torhout, Diksmuide, Veurne)

Zowel professionelen als particulieren kunnen terecht bij opdedrynck.

Hendrik Baelskaai 35 – 36
8400 – Oostende

BE 0411924059
Cat. P1 Klasse 3, Cat. P2-P3-S1 Kl1
MBZ nr. 20064437