Indien we bij jou langs komen, gelieve rekening te houden met de getroffen veiligheidsmaatregelen:
✓ draag een mondmasker ✓ respecteer de social distancing ✓ ontsmet de deurbel en deurklink voor en na bezoek
✓ zorg voor een plek om de handen te wassen

ELEKTRICITEITSWERKEN
OPDEDRYNCK BVBA.

Onze afdeling industriële- of nijverheidselektriciteit omvat de volgende prestaties:

Uitvoering van alle elektriciteitswerken voor uw elektrotechnische installaties en procesautomatisering. We programmeren de PLC-sturingen voor automatisering van machines, productie– en assemblagelijnen, interne transportsystemen, enz. Daartoe richten we ons tot zowel grote, middelgrote als kleine ondernemingen in West-Vlaanderen die hun productieprocessen wensen te verwezenlijken of aan te passen. We hebben ervaring met de meeste industriële sectoren.

Verdeelborden en stuurborden: we bouwen laagspanningsborden van diverse types en voor alle toepassingen. Zowel grote als kleine elektrische borden kunnen snel en accuraat worden uitgewerkt en getest. Onze troeven in bordenbouw zijn: maatwerk volgens uw omstandigheden en verwachtingen, kwalitatief samengesteld uit CE gekeurde onderdelen en met de service van 7 op 7.

Ontwerpen en uitvoeren van zowel horizontale als verticale (koper, glasvezel) databekabeling of netwerkbekabeling; plaatsing van de kabelgoten inbegrepen. Onze datatoepassingen, waaronder de realisatie van communicatienetwerken, gelden voor alle types ondernemingen en diensten, ook overheden.

Indoor en outdoor industriële verlichting omvat alle specifieke verlichtingsopdrachten voor productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, kantoorgebouwen, openbare gebouwen en buitenterreinen.

Voor alle inbraakbeveiliging bieden we u de juiste keuze of mix van systemen voor toegangscontrole, videoparlofonie, camerabewaking, inbraakbeveiliging, brandwering en alarmen daarvoor verwijzen we naar de onze andere diensten.

Laat uw elektriciteitswerken uitvoeren door een echte vakman.

Het voorgestelde pakket behelst het geheel of gedeelten van:

Studie en ontwerp in nauwe samenspraak met bouwheer en eventueel derde partijen. We hebben zowel ervaring in nieuwbouw, optimalisatie als in uitbreiding. Onze studiedienst is erop gericht de meest efficiënte oplossing op middellange en lange termijn te berekenen.

Oplevering gebeurt met alle bijgaande schema’s en attesten.

Levering en installatie volgens de normen van: elektrische installaties, kabelbanen, verdeelkasten, transformatoren, batterijen, cellen, enz. Onze elektriciens-techniekers werken nauwgezet volgens schema en respecteren steeds vooropgestelde deadlines.

Depannage en onderhoud 7 dagen op 7; dag en nacht.

Zowel professionelen als particulieren kunnen terecht bij opdedrynck.

Hendrik Baelskaai 35 – 36
8400 – Oostende

BE 0411924059
Cat. P1 Klasse 3, Cat. P2-P3-S1 Kl1
MBZ nr. 20064437