Indien we bij jou langs komen, gelieve rekening te houden met de getroffen veiligheidsmaatregelen:
✓ draag een mondmasker ✓ respecteer de social distancing ✓ ontsmet de deurbel en deurklink voor en na bezoek
✓ zorg voor een plek om de handen te wassen

TOEGANGSCONTROLE
OPDEDRYNCK BVBA.

Toegangsbeheer in het algemeen en toegangscontrole in het bijzonder hebben hun nut in functie van de veiligheid van uw medewerkers, de vrijwaring van de productie, de afscherming van uw knowhow en andere bedrijfsgevoelige informatie, het voorkomen van diefstal of bij noodsituaties. Bepaalde systemen zijn ook inzetbaar voor werktijdregistratie, bezoekers- of klantentelling, voor het parkeerbeheer of gevallen van betalende inkom.

We bieden een brede waaier aan controlesystemen die de toegang tot het geheel of gedeelten van bedrijfsterreinen, fabriekspanden, werkplaatsen, magazijnen, kantoorruimten, laboratoria, verkoopplaatsen, publieke gebouwen en parkings controleren en reguleren. We zien een stijgende vraag aan dit soort systemen bij onze particuliere klanten.

Concept, uitwerking, optimalisatie en dringende herstellingen van alle toegangscontrolesystemen zijn inbegrepen. Neem vrijblijvend contact voor nadere informatie of een werfbezoek.

We implementeren volgende toegangscontrolesystemen:

Aanwezigheidscontrole op basis van analoge of digitale video- en camerabewaking voor de geïnventariseerde kritieke punten, zowel outdoor als indoor en internet gekoppeld.

Selectieve toegangsverlening door persoonsauthentificatie via kaartlezers voor badges als magneetkaarten of proximitykaarten , vingerafdruklezers en andere biometrische readers, klaviercodes, al dan niet gecombineerd met fysieke maatregelen zoals geautomatiseerde toegangen, doorgangsluizen (tourniquets), driepikkels, speedgates enz.

Laat uw toegangscontrole installeren door een echte vakman.

Per project stellen we de procedures en systemen voor die:

Vooreerst betrouwbaar zijn …

… en tegelijk functioneel plus eenvoudig in hun toepassing.

Die bij voorkeur uniform kunnen worden ingezet en …

… desgewenst centraal te beheren zijn, ook van op afstand.

Fouten en ongewenste neveneffecten zoals verlies van arbeidstijd worden liefst herleid tot nul.

Zowel professionelen als particulieren kunnen terecht bij opdedrynck.

Hendrik Baelskaai 35 – 36
8400 – Oostende

BE 0411924059
Cat. P1 Klasse 3, Cat. P2-P3-S1 Kl1
MBZ nr. 20064437